Om Kalix BK

Kalix Brukshundklubb är en klubb som är öppen för alla hundintresserade! Du är välkommen precis som du är, med den hund du har, och med dina egna, personliga ambitioner och mål.

Vi anordnar hundägarutbildningar i både vardagslydnad och olika tävlingsgrenar, såväl som instruktörsutbildningar, utbildning av tjänstehundar till försvaret, bruksprov och lydnadstävlingar, mentaltester och mentalbeskrivningar m.m. Men framförallt träffas vi för att ha roligt och inspirera varandra när vi tränar med våra hundar!

Som medlem i Kalix BK får du tillgång till all verksamhet som anordnas inom Svenska Brukshundklubben. Du får möjlighet att vidareutveckla dig och din hund, och samtidigt ha trevligt med likasinnade. Du behöver inte ha en hund av bruksras eller tävla i en särskild gren (eller alls tävla) – ALLA hundintresserade är välkomna hos oss oavsett hundras, förkunskaper eller ambitioner.

Besöksadress:
Bangårdsvägen 15
952 31 Kalix
Telefon: Ring någon i styrelsen

Hitta hit: Karta till klubben

Pg: 326724-2

Fakturaadress:
Kalix Brukshundsklubb
Jenny Ökvist
Storövägen 11
952 50 Kalix-Nyborg

E-post: jennykalixbk@gmail.com

Är det något du funderar över så är du välkommen att besöka oss i klubbstugan eller ringa så ska vi försöka hjälpa dig med dina frågor. Träffar du ingen där, så kan du alltid kontakta någon i styrelsen (kontaktuppgifter hittar du i menyn under styrelse & sektorer).

klubbstugan kalixbk

Klubbstugan

Uthyrning av planen och stugan

Klubbstugan + Grönområdet 700:- /dag