↑ Åter till Medlem

Bli medlem

Genom ditt medlemskap får du tillgång till all tränings-, tävlings- och utbildningsverksamhet som finns inom hela SBK, vilket innebär att du har stora möjligheter att vidareutbilda dig samt utveckla ditt hundägarskap. Som medlem har du även tillgång till vårt klubbområde, våra appellplaner och all träningsutrustning. Du har även möjlighet att delta i alla de aktiviteter som din lokalklubb anordnar!

Betala in medlemsavgiften (se nedan) till Pg: 326724-2 och ange ditt namn och personnummer.

OBS: Skicka ett mail med kompletta uppgifter (namn, personnummer, adress, telefonnummer) till jennykalixbk@gmail.com, i samband med inbetalningen. Först då kommer din anmälan vara komplett!

Medlemsavgifter 2018:

• Ordinarie medlemskap 500 kr
    Ordinarie medlem betalar förbundsavgift (400 kr) och lokal avgift (100 kr). Du kan vara ordinarie medlem i flera klubbar. Då betalar du bara en förbundsavgift, men lokal avgift till varje klubb som du är medlem i. Du som redan är medlem får en räkning från SBK när det är dags att förnya medlemskapet.
  • Lokal medlem 100 kr
    När du redan har betalat förbundsavgiften till en annan klubb men vill vara medlem i ytterligare en klubb för träning, kurser med mera.
  • Familjemedlemskap 150 kr
    Familjemedlem betalar endast en lokal avgift. Förutsättningen är att någon i din familj, i samma hushåll (samma adress), redan är ordinarie medlem och att du blir medlem i samma klubb eller klubbar. (I medlemskapet ingår inte tidningen Brukshunden. Den skickas bara till den ordinarie medlemmen).
  • Utlandsmedlemskap 620 kr
    Utlandsmedlem betalar förbundsavgift plus en lokal avgift. Förbundsavgiften är lite högre på grund av högre administrativa kostnader.
  • Ungdomsmedlemskap 300 kr
    Ungdomsmedlem är mellan 7 och 25 år. Som medlem i Sveriges Hundungdom blir du automatiskt medlem i Kalix Brukshundklubb och har samma förmåner som övriga medlemmar vad gäller kurser, tävlingar och övrig verksamhet. (För närvarande finns ingen aktiv styrelse i Hundungdom i Kalix Brukshundklubb, det betyder att du blir medlem i närmsta aktiva hundungdom (ex. i Luleå Hundungdom). Du har samma förmåner som övriga medlemmar i Kalix Brukshundklubb även om du är ansluten till en Hundungdom på annan ort.) Läs mer på www.shu.se.

För att gå kurs hos oss måste du vara medlem. Medlemsavgiften tillkommer alltså utöver avgiften för själva kursen. Medlemskapet innebär att deltagarna och instruktörerna är försäkrade under alla organiserade aktiviteter som anordnas. Medlemskap ska vara betald innan kursstart. Detta för att försäkringar ska gälla under hela kurstiden.